DLF NYHEDER

13/03/2015

Årets mest innovative dagligvarekæde

nemlig.com løb med prisen som Årets mest innovative dagligvarekæde. Vi har talt med adm. direktør Stefan Plenge om, hvad det er, nemlig.com gør.

13/03/2015

Årets Lancering 2014

Nielsens pris Årets Lancering 2014 gik til Arlas ”Karolines Køkken Softice”.

13/03/2015

Arla tog hele tre priser

Udover Årets Lancering 2014, blev Arla også kåret til Årets mest innovative dagligvareleverandør inden for både detail og foodservice.

Flere nyheder

PARTNERNYT

Danskerne søger innovation til hverdagens måltider

AIM Create deler løbende viden om de danske forbrugere og shoppere.

Dansk dagligvarehandels tabere og vindere

Ny udgave netop udkommet!

Kan I klare fremtiden uden et CRM system?

DLF’s medlemmer får nu lejlighed til at få indblik i, hvordan Bredanas CRM løsning til foodservice branchen har gjort en stor forskel for en virksomhed i branchen!

Nyhed: CatMan®Solution Academy

Lær at navigere i de muligheder, der er med fakta baseret salg og marketing. Kom på forkant med best parctice når det gælder arbejdet med POS data i FMCG verden.

OM DLF

 Dansk DLF

DLF arbejder for et fair og innovativt dagligvaremarked til gavn for de danske forbrugere. Fair konkurrence, et effektivt marked og rimelige vilkår for innovation giver forbrugerne e bredt udvalg af dagligvarer i høj kvalitet til gode priser.

BRANCHEPERSPEKTIV

25/03/2015

Kan restholdbarhedsgrænsen reduceres?

Med langtidsholdbare varer i sortimentet er forecasts ikke dét, Kellogg kæmper mest med. Men en justering af restholdbarhedsgrænsen ville være kærkommen.

25/03/2015

Målet er høj kvalitet uden spild

Arla er involveret i flere madspildsprojekter og samarbejder både med forbrugere og kunder om at reducere madspildet.

25/03/2015

Madspild som fundament

Muligheden for at reducere madspild var en del af forretningsideen, da Easyfood startede op i 2001. Og det fylder stadig meget i virksomhedens gøren og laden.

Læs mere i DLF Brancheperspektiv

ARRANGEMENTER

AFHOLDES: 03/06-2015

DLF NETVÆRKSTRÆF 2015

Netværktræf 2015

For 7. gang indbyder DLF til årets Netværkstræf, hvor alle netværksgrupper samles til en dag med netværksmøder, suppleret med faglige og inspirerende indlæg.

Se alle arrangementer

NYHEDSBREV

Vil du have insigt, viden og inspiration i din indbakke?

Vi udsender hos Dansk DLF jævnligt nyheder og relevante artikler indenfor dagligvarebranchen genem vores nyhedsbrev, Du kan tilmelde dig nedenfor - og du kan til hver en tid framelde dig igen.
Tilmeld dig her

FØDEVAREWATCH

E-MAGASIN

DLF eMagasin #6

Nyt DLF-magasin om fremsyn og forandringer DLF magasinet #6 giver dig indblik i nogle af de tanker DLF’s bestyrelse gør sig om Strategiplan 2018. Hvor kommer DLF fra, hvor er vi på vej hen og hvorfor skal fokus være præcis dér? Vi kaster også lys på online retailing og har blandt andet talt Annette Falberg fra Foreningen for Dansk Internet Handel om danskernes internetvaner.

Læs magasinet