DLF Nyheder

10/04/2014

Fremtidens detailhandel

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen har i dag offentliggjort deres rapport om Fremtidens Detailhandel. Hermed link til rapporten, samt link til DLF's høringssvar afleveret til KFST primo Marts.

28/03/2014

Eksklusivt og gratis for DLF medlemmer. Få egne data fra DLF Innovation Scoreboard

Få data og innovations benchmarking på din egen virksomhed fra DLF’s Innovation Scoreboard. Kontakt Frederikke Kroon / KROONS Growth by Innovation, på fk@kroons eller 2092 7060.

21/03/2014

DLF direktør i paneldebat med Fødevareminister, Dan Jørgensen under FoodExpo

God paneldebat under et særdeles vellykket FoodExpo. DLF nøglebudskaber i debatten finder du her.

Flere nyheder

PARTNERNYT

Retail Innovations 4 er udkommet

Trænger du til forandring, men mangler gode ideer til, hvordan du innovativt kan udvikle dit koncept, brand eller din strategi? Så læs mere her.

effectmanager og ValueBased i nyt strategisk samarbejde.

ValueBased og effectmanagerTM går med virkning fra januar måned sammen i et strategisk samarbejde, hvor de 2 virksomheders kompetencer inden for optimering af POS data og kampagneeffektivitet bliv

CatMan®Solution V3 er klar til at blive rullet ud

Knowledge Cube arbejder hele tiden for at sikre endnu bedre og hurtigere adgang til den viden der kan genereres fra store mængder af data. En nem, hurtig og effektiv vej fra data til viden.

Innovation på halvtid

Innovation på halvtid - Schulstad strategi Kick-off.

DLF JOB POSTING

DLF JobPosting er målrettet markedsføring af ledige stillinger, hvor medlemsvirksomhederne får mulighed for at indrykke jobannoncer på DLF´s hjemmeside og i vores nyhedsbrev. Vort nyhedsbrev når ud til over 1200 aktive indenfor Dagligvarer, Foodservice og HouseWare.

Indryk stilling

OM DLF

 Dansk DLF

DLF arbejder for et fair og innovativt dagligvaremarked til gavn for de danske forbrugere. Fair konkurrence, et effektivt marked og rimelige vilkår for innovation giver forbrugerne e bredt udvalg af dagligvarer i høj kvalitet til gode priser.

ARRANGEMENTER

AFHOLDES: 23/04-2014

Customer Briefing - IRMA

CUSTOMER BRIEFING - IRMA

Kom og hør hvad Irma's direktør - Jesper Uggerhøj - mener om dansk dagligvarehandel generelt og hvordan Irma Kæden passer ind i fremtidens kontekst.
Få et indblik i hvad Irma gerne vil og hvor de er på vej hen.
Hvordan passer leverandørerne ind i det fremtidige Irma.

Afholdes hos DLF: Dirch Passer's Allé 76, 2000 Frederiksberg.

PRIS: 395.- 

AFHOLDES: 06/05-2014

OPSTART AF MARKETING NETVÆRKSGRUPPER

I DLF har vi længe haft et ønske om at integrere marketing medarbejdere i et netværk så vi kan repræsentere hele værdikæden hos en dagligvareleverandør.

Vil du være en del af et netværk indenfor MARKETING så kom til opstartsmøde

TIRSDAG DEN 6. MAJ 2014 KL. 9.30 – 11.30 (Morgenkaffe fra kl. 9.00)

HOS: DLF, Dirch Passer´s Alle 76, 2000 Frederiksberg (lige ved Flintholm Station).

AFHOLDES: 04/06-2014

NETVÆRKSTRÆF 2014

Netværktræf 2014

For 6. gang indbyder DLF til årets Netværkstræf, hvor alle netværksgrupper samles til en dag med gruppemøder, netværk samt faglige og inspirerende indlæg.
Se alle arrangementer

MELTWATER NEWS

E-MAGASIN

DLF eMagasin Årstræf 2014

I magasinet DLF Årstræf 2014 får du sammendrag fra årstræffet og uddybende interviews med vinderne af de innovationspriser, vi uddelte på dagen. Du får genopfrisket nogle af dagens oplæg og bliver forhåbentlig inspireret til arbejdet med vækst via innovation.

Læs magasinet