Om food magasinet



food magasinet er magasinet til den professionelle fødevarebranche. Vi har her sammensat et magasin, som vi håber vil fungere som inspirationsmagasin for dig der producerer, leverer, kokkererer og serverer maden i foodservice-branchen.

food magasinet giver opdateret viden om trends og tendenser, kaster lys på den virkelighed, I hver dag agerer i og fortæller historier fra alle afkroge af branchen.

Vi håber, at food magasinet byder an til dialog om aktuelle udfordringer og indsatsområder branchen i fællesskab kan løse. Og at magasinet vil bidrage til et endnu bredere samarbejde på tværs af foodservice-branchen.

Tilmeld dig til at modtage food magasinet

Tilmeld dig food magasinet og vær sikker på at modtage magasinet i din indbakke, så snart det udkommer. For at kunne levere så interessant indhold som muligt til flest mulige, vil vi gerne vide, hvilken del af branchen, du tilhører.
*
*
*
*
*
*
Alle felter markeret med * er obligatoriske

Seneste food magasin


Læs magasinet
food magasinet vol. 8 – om conveniencefood, kvalitet og markedsudvikling
Bespisningsbranchen er i kraftig vækst. Danskerne spiser ude som aldrig før – ikke nødvendigvis siddende udebespisning, for ofte tager de netop maden med hjem. Tiden er knap, prioriteterne knivskarpe og færdighederne i køkkenet måske også i tilbagegang. Danskerne har brug for hjælp – og her spiller foodservicebranchen en enormt stor rolle.

Behovet for og forventningerne til conveniencefood er stigende. Danskerne vil have høj kvalitet, bredt udvalg og lettilgængelighed. Disse krav har transformeret foodservicebranchen, hvor nye løsninger og måder at imødekomme kunder og forbrugere vinder frem. Løsninger, som gør hverdagen nemmere og som løfter madniveauet i Danmark.

Nogle af disse conveninece-løsninger ser vi nærmere på i denne udgave af foodmagasinet. Her finder du opdateret viden om udviklingen af danskernes madvaner og kommer med bag kulissen i et par køkkener og ser, hvordan de bruger eller bidrager med convenience-løsninger. Du kan også læse om, hvordan et par madleveringssites har tilpasset sig danskernes nye madvaner og hvordan udviklingen er inden for måltidskasser.

Bagerst i magasinet har du i øvrigt mulighed for at stemme på dit Away From Home-favoritprodukt, så du får indflydelse på, hvem der til DLF Årstræf 2018 skal kåres som Årets Nyhed AFH 2018. Du kan aflægge din stemme ved at klikke her – eller gøre det, når du har været igennem magasinet, som du finder her.

Vi håber, at magasinet vil give dig ny inspiration til dit arbejde med conveniencefood.
Læs magasinet

Tidligere food magasiner

  • 07/12/2017 food magasinet vol. 8 – om conveniencefood, kvalitet og markedsudvikling LÆS MERE
  • 22/09/2017 food magasinet vol. 7 LÆS MERE
  • 30/05/2017 food magasinet vol. 6 LÆS MERE
  • 23/02/2017 food magasinet vol. 5 LÆS MERE
  • 12/12/2016 food magasinet vol. 4 LÆS MERE
  • 21/09/2016 food magasinet vol. 3 LÆS MERE
  • 07/04/2016 food magasinet vol. 2 LÆS MERE
  • 24/01/2016 food magasinet vol. 1 – om sundhed, foodtrends, skabertrang og samarbejde LÆS MERE