DLF NYHEDER

13/12/2016

Ny rapport om europæiske indkøbs alliancer

En ny rapport fra IGD (Institute of Grocery Distribution) spår, at der forventes større ændringer i de europæiske indkøbsalliancer.

12/12/2016

food magasinet vol. 4 – fokus på digitalisering

food magasinet vol. 4 er klar til at inspirere dig i nogle af digitaliseringens muligheder.

12/12/2016

Rapport - Consumer Access to Brands

DLF har sammen med 10 andre europæiske lande sat fokus på forbrugernes adgang til et alsidigt dagligvareudbud. Du kan læse mere i rapporten "Consumer Access to Brands" her.

Flere nyheder

PARTNERNYT

Retail Bulletin - januar 2017

2017– nye muligheder for de der tror på det

Nytårsbrev 2017

Vi tror på, at det skaber værdi at fortælle om udviklingen af vores virksomhed.

Brainy Breakfast den 24. januar

Kom til Brainy Breakfast den 24. januar, hvor vi deler indsigt om succesfulde produktlanceringer fra Nielsen Breakthrough Innovation 2016 Report.

Er Den Gamle Fabrik stærkere end Carlsberg?

AIM Create lancerer den årlige Brand Fokus undersøgelse, som sætter fokus på mærkevarernes performance i dansk dagligvarehandel

OM DLF

 Dansk DLF

DLF arbejder for et fair og innovativt dagligvaremarked til gavn for de danske forbrugere. Fair konkurrence, et effektivt marked og rimelige vilkår for innovation giver forbrugerne e bredt udvalg af dagligvarer i høj kvalitet til gode priser.

BRANCHEPERSPEKTIV

18/01/2017

Optimer online brugeroplevelser

At drive en online webshop kræver, at man hele tiden forbedrer sig og optimer brugeroplevelsen. Læs her om, hvad Dansk Cater gør for at drive webshops, der lever op til nutidens digitale forbruger.

16/01/2017

Digitalisering højt på agendaen

Tro ikke at du kan lancere en ny webshop hvert femte år, og så blot forbedre den, når der lige er tid i kalenderen. Den digitale forbruger kræver, at du sætter digitaliseringen højt på din agenda.

11/01/2017

Med hjælpen lige ved hånden

”Det er ikke umuligt at tænke sig en situation, hvor man med sin telefon tager et billede af sin mad og derefter får at vide, hvor mange kalorier der ligger på tallerkenen”.

Læs mere i DLF Brancheperspektiv

ARRANGEMENTER

AFHOLDES: 09/03-2017

DLF ÅRSTRÆF 2017


Den 9. marts 2017, byder DLF igen velkommen til Årstræf.

Dagen hvor branchen samles til inspirerende indlæg, networking, fælles middag og Award Show

AFHOLDES: 13/06-2017

Retaildag

Se alle arrangementer

BRANCHEPERSPEKTIV

Vil du have indsigt, viden og inspiration i din indbakke?

Vi udsender hos Dansk DLF jævnligt nyheder og relevante artikler indenfor dagligvarebranchen gennem vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nedenfor - og du kan til hver en tid framelde dig igen.
Tilmeld dig her

FØDEVAREWATCH

E-MAGASIN

food magasinet vol. 4

I fjerde udgave af food magasinet går vi tæt på den øgede digitalisering og de vilkår og muligheder, der følger med. Vi ser nærmere på tendensen med at tage og dele madbilleder, vi får et par grossisters perspektiv på det øgede digitale fokus og så bringer vi et par eksperter i spil, der forhåbentlig kan gøre os klogere på de strømninger og tendenser, vi med den øgede digitalisering må forholde os til.

Læs magasinet