DLF NYHEDER

21/09/2016

food magasinet vol. 3 er i luften – og på gaden

food magasinet vol. 3 er nu i luften – og på gaden. Denne gang udkommer food magasinet både i en online og en trykt udgave, som distribueres bredt i branchen via Hørkram.

01/09/2016

E-HANDELSKONFERENCE OG MESSE 2016

Tilmeld dig FDIH konferencen, som DLF medlem får du 15% rabat på billetten.

28/06/2016

DLF QUARTELY - TRENDS

Hvad er vigtigste parametre når shopperen handler ? Hvor mange tons mad smider vi danskere ud hvert år ? Hvordan defineres en "Lokal" vare ? Få svarene i den nyeste DLF QUARTERLY Update - TRENDS.

Flere nyheder

PARTNERNYT

Key Account Management uddannelsen målrettet medlemmerne af DLF.

med fokus på et af DLFs vigtigste strategiske områder – Mærkevarens værdi!

Stockmanns årsmøde

Tilmeld dig årets Julekonference torsdag den 1. december 2016 på Arken i Ishøj.

Food Serviceguide 2016

Retail Institute Scandinavias årlige brancherapport, der belyser det danske marked for restauranter, catering, hoteller og beværtninger

Supermarkedshåndbogen 2016

Supermarkedshåndbogen, der udkommer en gang om året, giver en aktuel beskrivelse af markedet, konkurrenceforholdene og kædernes profiler i den danske dagligvarebranche.

OM DLF

 Dansk DLF

DLF arbejder for et fair og innovativt dagligvaremarked til gavn for de danske forbrugere. Fair konkurrence, et effektivt marked og rimelige vilkår for innovation giver forbrugerne e bredt udvalg af dagligvarer i høj kvalitet til gode priser.

BRANCHEPERSPEKTIV

19/07/2016

Unfair Trading Practice på dagligvaremarkedet

På opfordring fra DLF har HORTEN foretaget en undersøgelse af Unfair Trading Practice på det danske dagligvaremarked. Læs rapporten og hvad DLF mener om sagen her.

18/07/2016

Det mener DLF om: effektiv udveksling af varestamdata

Få et overblik over hvad DLF mener om effektiv udveksling af varestamdata og de aktiviteter, der er relateret hertil, så som "måle-veje-service" og "images".

31/05/2016

COOP er optaget i The Supply Chain Initiative.

COOP er nu registreret som fuldgyldigt medlem i The Supply Chain Initiative. Dermed går COOP i front, når det handler om at fortælle omverden, at vi også i Danmark støtter op omkring fair samhandel.

Læs mere i DLF Brancheperspektiv

ARRANGEMENTER

AFHOLDES: 12/10-2016

LOGISTIKKONFERENCE 2016

Er disruption også kommet til Supply Chain i FMCG branchen?

Vi tager temperaturen på hvad der sker indenfor Logistik verdenen. 

Hør hvad Nicolai Gradman, Logistikdirektør i Dansk Supermarked gør for at fastholde kunderne i den fysiske butik.

Eller bliv inspireret af hvordan Steen D. Pedersen, CEO hos Dansk Cater strækker sig til det yderste for at levere den bedste service til kunderne.

Også blandt leverandørerne er der stor fokus på at levere bedre service og forecast. Nestlé, Lantmännen Schulstad og Royal Greenland giver deres version.

Vi tager også temeperaturen på kundernes tilbagemelding i Factum analysen og en af nutidens største udfordinger - varer i butik - eller mangel på samme = Udsolgt  som sker fordi man arbejder med dårlige forecast.

Disruption er i gang og online handel skal vi forholde os til på den ene eller anden måde. Få indsigt i hvordan Supply Chain udfordres på den front. SHOBR og COOP giver deres bud på hvordan det udfordrer det eksisterende supply chain setup.

Men få også et frisk pust fra Claus Skytte  - hvordan påvirker det nye begreb ”deleøkonomi” forsyningskæden ?

SIDSTE TILMELDING ER 7. OKTOBER 2016


AFHOLDES: 12/01-2017

Mærkevaredagen 2017

Torsdag den 12. Januar 2017 inviterer DLF endnu engang til en dag hvor styrkelse af mærkevarens position er i højsæde.

AFHOLDES: 09/03-2017

DLF ÅRSTRÆF 2017

Se alle arrangementer

BRANCHEPERSPEKTIV

Vil du have indsigt, viden og inspiration i din indbakke?

Vi udsender hos Dansk DLF jævnligt nyheder og relevante artikler indenfor dagligvarebranchen gennem vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nedenfor - og du kan til hver en tid framelde dig igen.
Tilmeld dig her

FØDEVAREWATCH

E-MAGASIN

food magasinet vol. 3

I tredje udgave af food magasinet går vi tæt på danskernes stigende interesse for mad. Vi besøger madmarkeder, torvemiljøer, madfestivaler og en række kantiner, der har ladet sig inspirere af brancheglidningstendensen. Du får historier fra den virkelige verden, ekspertperspektiver og faktuel indsigt.

Læs magasinet