DLF NYHEDER

04/04/2017

FIELD SALES RAPPORTEN 2017

Field Sales rapporten 2017 er nu klar - den dækker mere end 700 salgskonsulenter. Der blæser positive vinde i forventningerne til det fremtidige butiksarbejde. Læs rapporten og se om du er enig!

24/03/2017

Ny fødevaremesse kom godt fra start

Den nye fødevaremesse Madværkstedet sluttede onsdag efter to inspirerende dage med fokus på fødevarebranchen.

24/03/2017

NGO´er og fødevareindustri giver mad-hjælp til udsatte

Dansk Folkehjælp, Stop Spild Af Mad, Spotmarket.dk, DLF og Dansk Cater vil hver uge uddele op til 500-1000 kilo overskudsmad/dagligvarer

Flere nyheder

PARTNERNYT

KLAR TIL ÅRSFORHANDLING? - DU KAN NÅ DET ENDNU...

Årsforhandlingerne mellem kæder og leverandører er i stigende grad en “kontant proces”, og bør være baseret på fakta.

GRATIS MORGENMØDER -

Quantic inviterer til morgenmøder hvor du får viden om hvordan du talmæssigt bliver klædt bedst muligt på, og skaber det bedste udgangspunkt for en ligeværdig proces og godt resultat for begge p

KUNDERNE HAR TALT: NETTO TABER - REMA1000 VINDER

Ifølge QUANTIC Retail Monitor highlights er der sket store forskydninger i danskernes præference for de enkelte kæder det seneste år.

QUANTIC Retail Monitor highlights

I de sidste 12-18 mdr. er der sket store forskydninger i danskerne præferencer for de enkelte kæder. Netto taber de primære kunder og Rema1000 og MENY er vinderne.

OM DLF

 Dansk DLF

DLF arbejder for et fair og innovativt dagligvaremarked til gavn for de danske forbrugere. Fair konkurrence, et effektivt marked og rimelige vilkår for innovation giver forbrugerne e bredt udvalg af dagligvarer i høj kvalitet til gode priser.

BRANCHEPERSPEKTIV

13/03/2017

Den selektive forbruger bestemmer

De danske forbrugere er blevet mere bevidste om de såkaldte fri for-produkter, og det har betydning for fødevarebranchen. Læs med her, hvor seks leverandører giver deres syn på tendensen.

09/03/2017

Foodtendens 2017

Restauranter uden stole, private kokke og droner der levere mad ud. Det er blot nogle få af de tendenser, vi vil se i branchen det kommende år.

08/03/2017

Ny strategi – øget fokus på vækst- og værdiskabelse

Niels Jensen løfter sløret for DLF 2020 strategien

Læs mere i DLF Brancheperspektiv

ARRANGEMENTER

AFHOLDES: 16/05-2017

PROFESSIONAL DIPLOMA IN DIGITAL MARKETING

Diplomuddannelsen er markedets førende inden for digital marketing. Uddannelsen er international anerkendt og er gennemført af mere end 15.000 på verdensplan.

AFHOLDES: 31/05-2017

DLF CEO FORUM 2017

DLF CEO FORUM 2017

Her sætter vi fokus på digitalisering i brancen og de muligheder digitaliseringen giver. 


AFHOLDES: 13/06-2017

Retaildag 2017

RETAIL - HOT OR NOT?


Se alle arrangementer

BRANCHEPERSPEKTIV

Vil du have indsigt, viden og inspiration i din indbakke?

Vi udsender hos Dansk DLF jævnligt nyheder og relevante artikler indenfor dagligvarebranchen gennem vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nedenfor - og du kan til hver en tid framelde dig igen.
Tilmeld dig her

FØDEVAREWATCH

E-MAGASIN

food magasinet vol. 5

I femte udgave af food magasinet kaster vi lys på den selektive forbruger. Vi ser blandt andet på fri-for-tendensen, som livsstilsekspert Anne Glad bl.a. forholder sig til. Vi ser også nærmere på trenden med superfoods og så har vi selvfølgelig en række bag-facaden-cases med, som giver indblik i, hvad der sker ude i køkkenerne. Du kan i food magasinet vol. 5 blive klogere på nogle af de foodtrends vil sandsynligvis vil blive ramt af i 2017 og i det store tema om Madværkstedet får du masser af inspiration til fagmessen. Ikke blot via program og eventbeskrivelser, men også via udtalelser fra en række udstillere og andre involverede.

Læs magasinet